Intézményi várólista és előjegyzési lista nyilvántartás

Tisztelt látogató!

Üdvözöljük a BMKK várólista aloldalán, amely az Ön tájékoztatása érdekében készült. Ezen az oldalon a megfelelő gombra kattintva megtudhatja, hogy a kiemelt műtétekre az egyes kórházakban hány beteg vár és milyen várakozási idővel kell számolni. Arról is tájékoztatást kaphat, hogy a várakozók száma és a várakozási idők hogyan alakulnak országosan, illetve az egyes térségekben.

Várólisták lekérdezése

Időpont lekérdezése esetazonosítóval

Amennyiben Önt már felvették valamelyik intézmény várólistájára vagy előjegyzési listájára, azonosítója segítségével bármikor lekérdezheti műtétjének várható időpontját. *

Várólisták hosszának lekérdezése

Várólistára kell feliratkoznia? Tudja meg, hogy melyik intézményben mikor kerülhetne sorra!

Várólisták tételes lekérdezése

Itt megtekintheti az ország bármely intézményének bármelyik várólistáját, a rajta szereplő esetek nyilvános adataival együtt.

Előjegyzési listák lekérdezése

Előjegyzési listák hosszának lekérdezése

Tudjon meg többet az előjegyzési listák hosszáról!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az országos várólista és előjegyzési lista nyilvántartást a jogszabályok értelmében az OEP vezeti, a várólistákat és előjegyzési listákat azonban továbbra is az egyes kórházaknak kell kezelniük. A kórházak vehetnek fel betegeket az intézmény várólistájára, és személyes kapcsolatot is csak ők tarthatnak a betegekkel. Az OEP adatvédelmi okokból ugyanis a TAJ számot kezelheti, de nem láthatja a betegek nevét, lakcímét, egyéb elérhetőségeit. A betegek a várólistára vonatkozó személyes kérdéseikkel ezért minden esetben elsődlegesen az intézményt kereshetik.
Kérjük, hogy a saját ellátásra vonatkozó kérdéseivel forduljon bizalommal az Önt ellátó intézményhez.
A nyilvántartási rendszer működését segítő észrevételeiket köszönjük.