Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórház

Megközelítés:

Intézményünk  a városi vasútállomásról elérhető gyalogosan, helyi járattal, illetve taxival.

  • Gyalog közlekedve főportánkat 26 perc alatt, teherportánk 20 perc alatt lehet elérni.
  • Gépkocsival intézményünk főbejáratához a Béke sugárút – Karácsonyi János utca – Dob utca (egyirányú) – Semmelweis utca (egyirányú)  útvonalon juthatnak el, a  teherportai  bejáratához a Béke sugárút – Karácsonyi János utca útvonalat kell követni.
  • Helyi autóbusz járattal is lehetőség van eljutni a vasútállomástól a kórházig. A 4-es számú helyi járat a vasútállomástól indul, amelyről a Kossuth tér megállónál leszállva 2 perc sétával megérkezünk a Kórház teherportájához.

Az autóbusz-állomástól kórházunk főbejárata

  • Gyalogosan 7 percre található, melynek útvonala a következő: Vásárhelyi Pál utca – Szent István utca – Semmelweis utca,
  • A teherporta felőli bejárat gyalogosan 5 percre található útiránya a következő: Vásárhelyi Pál utca – Szent István utca – Karácsonyi János utca.

Békés Megyei Központi Kórház dr. Réthy Pál Tagkórház

Cím: 5600 Békéscsaba Gyulai út 18.
Telefon: 06 66/441-411, 06 66/555-555
Fax: 0666/441-192

Megközelítés:

A dr. Réthy Pál Tagkórház Békéscsaba, gyulai út. 18. a városi vasút-, és autóbusz állomásról elérhető gyalogosan, helyi és helyközi járattal, illetve taxival. Gyalog Gyalog közlekedve főportánkat 26 perc alatt,  teherportánk 20 perc alatt lehet elérni.

  • Gyalog közlekedve a Békéscsabai Tagkórházunkhoz 30 perc alatt lehet elérni, ha a következő útvonalat követjük: az Andrássy úton végighaladva eljutunk a Szent István térre itt jobbra fordulva megyünk tovább a Széchenyi utcáig ahonnan egyenesen a Gyulai úthoz érünk ahol balra tekintve meglátjuk a kórházat.
  • Gépkocsival 7 perc alatt lehet elérni a kórházig. Az útvonal a következő: Temető sor – Bartók Béla utca – Bajza utca- Urszinyi Dezsőné utca – Gyulai út.
  • Autóbusszal kórház 8 percre található, az autóbusz-állomásról 05.25-tól 15-20 percenként  indulnak az autóbuszjáratok. Buszpályaudvar – Haán Lajos utca- Derkovits sor- Kórház útvonalon.

Külső telephelyek

Békés Megyei Központi Kórház Sitka 1. telephely (Tüdőkórház)
Cím: 5703 Gyula Sitka utca 1.
Telefon:06 66/526-002

Megközelítés:

Sitka 1. telephely könnyen megközelíthető autóbusszal, mely a buszpályaudvarról indul helyközi járatokkal Sarkad irányába Tüdőkórház megállóhellyel.

Békés Megyei Központi Kórház Mezőhegyes telephely

Cím: 5820 Mezőhegyes Szent György tér 3.
Telefon:06 68/ 466-023
06 68/ 466-089

Megközelítés:

Gyalogosan körülbelül 5 perc az út. A vasútállomásról a Posta u. felé kell indulni , majd jobbra fordulni a Hild János utca felé 200m után balra fordulva a Kórház utcára érünk itt egyenesen folytatjuk utunkat a Szent György térre, ahol megérkezünk a „Mezőhegyesi  kórházhoz „.

Békés Megyei Központi Kórház Szeghalom Telephely

Cím:    5520 Szeghalom Ady E. u. 3.(Rendelőintézet)
5520 Szeghalom  Szabolcs Vezér u. 9.(Kórház)

Telefon:06 66/ 371-796 Rendelőintézet
06 66/ 371-222 Kórház

Megközelítés:

A szeghalmi rendelőintézet könnyen megközelíthető, autóbusszal a Kossuth téri megállótól körülbelül 1 perc gyalogútra található. A szeghalmi fekvőbeteg egység elérhető gyalogosan, illetve személygépkocsival.

  • Gyalogosan a vasútállomástól indulva, ahol a buszjáratok is megállnak körülbelül 30 perc az út. A központ felé indulva a Bartók Béla utcára kell letérni ahonnan balra fordulva a Szeghalmi Gyula utcán haladva a Szeleskerti úton át megérkezünk a Szabolcs Vezér utcára, ahol jobbra fordulva meglátjuk a szeghalmi fekvőbeteg egységet.
  • Személygépkocsival a vasútállomástól indulva 5 perc alatt a célhoz érünk. Az útvonal a következő: Kinizsi u. – Szelesi újtelep u. – Szeghalmi Gyula u. – Szeleskert u. – Szabolcs Vezér u.