Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórház Gyermekdiabetológiai Szakrendelés működésében történt változásról.

A gyermekendokrinológiai betegellátás zavartalan működése mellett a gyermekdiabetológiai ellátás a továbbiakban is minden betegünk számára elérhető.

Online konzultáció mellett lehetőség van mindkét szakrendelés járványügyi helyzettől függő személyes igénybevételére is.

Telefonos előjegyzés és online konzultáció Gyermekdiabetológiai Szakrendelésre a 66/555-691-es telefonszámon lehetséges, illetve megszokott módon leleteiket a hivatalos, új email címünkre küldhetik: gyerekdiab@bmkk.eu

Gyermekendokrinológiai esetekkel kapcsolatban a 66/555-692-es telefonszámon tudunk segítséget nyújtani. Hivatalos email cím: gyendokringyula@bmkk.eu

Felhívjuk a figyelmet, hogy a zavartalan betegellátás érdekében minden héten keddi napon reggel 08:00 és 11:00 óra között ambuláns ellátás keretében labor vizsgálat céljából vérvételi lehetőséget biztosítunk a békéscsabai Gyermekosztály 5. emeleti szakrendelőjében.

Amennyiben az előre tervezett -előjegyzett- időponttól eltérően laborvizsgálat szükséges, úgy ez irányú igényüket a fenti időponton túl  telefonon jelezzék osztályunk felé.

(Endokrin jellegű labor mintavétel reggel 8-9 óra között javasolt!)


 

Dr. Kolozsi Anita

adjunktus

2. Csecsemő. és Gyermekgyógyászati Osztály

 

 

Gyermek endokrin ambulancia
Orvos: dr. Szűts Péter Tibor

Rendelés helye:
Belgyógyászati tömb, földszint 004 rendelő

Telefon:
06-66/555-726

Bejelentkezés 7.30-8.30 és 14.00-15.00 között.

Rendelési idők
Páros héten szerdán 16-18 között ,

előjegyzés alapján